A Ventasol Kft-ről

k2 certKörnyezetvédelem – egy olyan fogalom, mellyel elvben a legtöbb ember azonosulni tud, környezettudatosan élni viszont már nehezebb feladat. Takarékoskodni az energiával, autó helyett a kerékpárt használni, szétválogatni a háztartási hulladékot, ezek mindegyike életvitelünk kisebb-nagyobb mértékű megváltoztatásával jár, és ez sokaknak nehezen végrehajtható feladatot jelent.
Az energiatakarékosság nem csak a villanykapcsolók szigorúbb felügyeletét jelenti, a hazai épületek nagy része túl bőkezűen bánik az energiával. Az elégtelen hőszigetelésű, hőhidas falazatok, födémek, huzatos ablakok, elavult gépészeti berendezések jelentős többletfogyasztást okoznak, ezek korszerűsítése nem csak környezetünket, pénztárcánkat kíméli hosszútávon, de otthonunk komfortján is sokat javít.

2008-ban alapított cégünk minőségi napelemes és napkollektoros berendezéseket biztosít a környezettudatos életvitelhez, ezen felül hőkamerás (termográfiás) diagnosztikával segít feltárni az épületek hőszigetelési problémáit. Úgy gondoljuk, hogy az elégedett vásárló a legjobb reklám, ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünknek a lehető legjobb megoldást nyújtsuk.
FSP doc
A jó pap is holtig tanul, mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindig a legmagasabb szinten szolgálhassuk ki Önöket. A napelemes tartószerkezetek tervezését, kivitelezését a K2 képzésén sajátítottuk el, az inverter piac egyik legnagyobb képviselőjével - a Froniussal - pedig szervizpartneri megállapodást kötöttünk. Ügyfeleink - és természetesen minden Fronius vásárló - garanciális és garancián túli meghibásodással kapcsolatos problémáját orvosoljuk, szoros kapcsolatban a gyártóval!

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak minőségi, és korrekt garanciális háttérrel rendelkező termékeket értékesítsünk megrendelőink felé, napelemeinket a legkomolyabb (TOP 10) gyártók kínálatából választjuk, invertereink pedig kizárólag német ill. osztrák gyártmányok. Minden egyes rendszerünk szoftveresen az adott helyszín egyedi adottságai szerint méretezett, éppen ezért nem ajánlunk standard csomagokat, de díjmentes felmérést és ajánlat készítést igen.
Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Log In or Register