Forgalmazott márkáink

Napelemek

CNTU030Renesola:
2005-ben alapított, 2008-tól a New York-i tőzsdén is jegyzett, kínai tulajdonú cég. Több országban is rendelkezik gyártó üzemmel, az európai piacot nagyrészt a lengyelországi gyárából szolgálja ki. Számos napelemtechnológiai innováció fűződik a nevéhez, 2008 óta 14GW-nyi modult értékesített, ezzel 2015-re a hetedik pozíciót vívta ki a piacon. Kitűnő minőségű moduljai világszerte elismertek.

1000px Hyundai heavy industries logoHyundai:
A dél koreai cég komoly szereplő a megújuló energia piacon, a napelemek mellett szélturbinákat és energia tároló rendszereket is fejleszt/gyárt. Termékeinek kivitele és minősége a legmagasabb színvonalat képviseli, nagyon kedvező áron

sharp logoSharp:
Vannak, akik csak a japán gyártmányú napelemekben bíznak, számukra a Sharp termékeit ajánljuk. A piac – jelenleg - hatodik legnagyobb gyártója, már több mint 50 éve stabilan jelen van a fotovoltaikus eszközök gyártásában, fejlesztésében.

canadiansolarCanadian Solar:
Kanadai székhelyű cég, jelenleg a harmadik legnagyobb a piacon. Az elmúlt 14 évben több, mint 90 országban 30 milliós darabszám felett értékesített modulokat. 217 szabadalom birtokosa. Az IKEA több beruházásához is Canadian Solar modulokat választott.

Trinasolar logo bigTrina Solar:
A 2014/2015-ös adatok szerint a PV piac vezetője az értékesítési adatok alapján. Nem csak a gyártás mennyiségét, de a szabadalmaik számát tekintve is élen járnak, a legnagyobb hatásfokú cellák jelenleg a Trina Solar gyáraiból kerülnek ki.

Inverterek:

fronius nagy logoFronius:
A 60 éves múltra visszatekintő osztrák gyártó 1995 óta van jelen a napelemes piacon invertereivel, hírnevét hegesztő és akkumulátor töltő berendezéseivel alapozta meg. 1,5 – 460 kVA tartományban kínál invertereket, az alsó teljesítménysávban több modellcsalád is rendelkezésre áll, hogy az optimális megoldást megtaláljuk. A Galvo és Symo sorozat a leggyakrabban felmerülő 1,5-20kW-os teljesítménysávban ad teljes lefedettséget, a legmodernebb technológiával. Beépített webszervere a távmenedzsment lehetőségét is biztosítja.
A Fronius invertereit nem csak árusítjuk és installáljuk, de a garanciális és azon túli szerviz szolgáltatásal is állunk rendelkezésére.

SMA LOGOSMA:
A világszerte piacvezető SMA napelemes rendszerek szolár invertereinek és monitorozó rendszereinek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Aki kiemelkedő minőséget szeretne, válassza az SMA Sunny Boy sorozatának rendszeréhez megfelelő inverterét. A Sunny Boy inverterek passzív hűtéssel rendelkeznek, így lakótérben is problémamentesen üzemelhetnek.
Az SMA MW-os nagyságrendig kínál készülékeket, így szolár parkok tervezése során is érdemes figyelembe venni.

KACO new energy LogoKACO:
A német KACO New Energy napelemes inverterek és ellenőrzési rendszerek, valamint vasúti energiaellátó rendszerek gyártásával foglakozik. A világ egyik vezető gyártója ezen a területen, 1999 óta több, mint 5 gigawatt összteljesítményű invertert értékesítettek.
A KACO inverterei jól beleillenek a precíz német minőségi termékekről kialakult képbe. Termékeik megjelenését extrém körülmények között elvégzett, hosszú teszt periódus előzi meg. A gyártásban alaposan átgondolt, szigorú minőségellenőrző rendszert működtetnek, így aki KACO invertert választ, biztos lehet benne, hogy az a 7 éves garanciaidőn túl is kifogástalanul fog működni.

Cégünk folyamatosan követi a piac változásait, ezért a kínálatunk gerincét képező márkák mellett más minőségi termékek is megjelennek kínálatunkban, mint pl. az ABB vagy a HUAWEI inverterek, a Kyocera, Waris és LG modulok.

Nem forgalmazzuk a bizonytalan hátterű kínai cégek kétes minőségű napelemeit és invertereit, mert esetükben a meghirdetett hosszú garanciavállalás csak elméleti jellegű, ezt sajnos tapasztalatból tudjuk. Egy 30-40 évre tervezett beruházás esetén 5-10%-os árelőny érdekében nem szabad feláldozni a megbízhatóságot és a stabil technikai támogatást, garanciát.

Log In or Register