1. 0
« »

SolarEdge rendszerek

A SolarEdge rendszereket úgy fejlesztették, hogy ne jelentsen problémát az eltérő tájolás, árnyékolás vagy a különböző napelem modulok felszerelése. A SolarEdge technológiának köszönhetően minden modul az elérhető maximális teljesítményét adja.

solaredge se27 6k inverter 500x500

A SolarEdge mérnökei olyan megoldást fejlesztettek ki, melynek alkalmazásával a hagyományos napelemes rendszerek energia termelése jelentősen, akár 25%-kal növelhető. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően a modulokra eső árnyékolás, a melegedés, szennyeződés, valamint a napelem modulok teljesítménykülönbségei nem okoznak nagyobb veszteséget.
A monitoring rendszeren ez jól követhető, és a modulok esetleges meghibásodása, teljesítmény csökkenése is azonnal láthatóvá válik.

SolarEdge shading

A SolarEdge alkalmazása részben árnyékolt, vagy tagolt tetőkön különösen előnyös, de árnyékmentes környezetben is magasabb hozamot produkál, mint a hagyományos rendszerek. A hosszabb garanciális időszak szintén előnyt jelent, kisebb felár ellenében a teljes rendszerre vonatkozóan 25 év jótállással számolhatunk.

Márkáink Minőségi termékek korrekt áron.

sharp canadian trina brand SMA brand fronius brand kaco brand

Fronius Service PartnerA Ventasol Kft a Fronius hivatalos szervizpartnere.

fsp

Log In or Register