1. 0
« »

Ingyenes online monitoring SMA Sunny Boy inverterekhez

Webconnect 225x160Mostantól minden Sunny Boy inverter alaptartozéka lesz a Webconnect funkció, az inverter közvetlen internetes csatlakozását biztosító interfész. Így ezt a technológiát minden házi rendszerüzemeltető - aki a 6 kW-ig terjedő teljesítményosztályokban a Sunny Boy inverter mellett dönt – ki fogja tudni használni. Mindjárt két SMA portál áll a felhasználók rendelkezésére: professzionális erőmű-monitorozást, tengernyi adatelemzési lehetőséget, továbbá hozam-figyelést is a jól ismert Sunny Portal biztosít.

A viszonylag új Sunny Places egy kis FV rendszerekhez szolgáló közösségi portál, amely a kis beépítések tulajdonosainak nemcsak saját FV rendszerük monitorozását kínálja, hanem mindenek előtt annak más, hasonló FV erőművekkel történő összevetését és a többi üzemeltetővel való kommunikáció, valamint ötlet- és tapasztalatcsere lehetőségét is. Ezen kívül érdekes, szakemberek tollából származó cikkeket is tartalmaz, melyekből hasznos információkat és tippeket meríthetnek.

Az ingyenes online monitorozás előnyeivel élni kívánó FV rendszerüzemeltetők a következő Sunny Boy inverterek közül választhatnak:

  • Sunny Boy TL, a 3–6 kW-os teljesítményosztályokban
  • Sunny Boy TL Single Tracker 2,5 és 3 kW-os változatban
  • Sunny Boy 240 micro inverter
  • Sunny Boy Smart Energy 3,6 és 5 kW-tal
  • Sunny Boy inverterek az 1,3–2,1 kW-os teljesítményosztályokban

További információk a www.sma.de/en/integrated-webconnect weboldalon találhatók.

 

Márkáink Minőségi termékek korrekt áron.

sharp canadian trina brand SMA brand fronius brand kaco brand

Fronius Service PartnerA Ventasol Kft a Fronius hivatalos szervizpartnere.

fsp

Log In or Register